Verffabrikant zoekt groeikapitaal

Goed gevulde orderportefeuille

Betreffende onderneming zoekt groeikapitaal ten behoeve van haar groeiende orderportefeuille in verven en coatings.

Men produceert onder eigen en private label voor met name Nederlandse bedrijven en in mindere mate bedrijven in Noordelijk en Zuidelijk Europa.

Eigen merk naar procesindustrie

Naast de geslaagde transitie naar water-based/ bio-based producten én de huidige focus op coatings voor de industriële markt (toepasbaar op alle ondergronden), heeft de onderneming in eigen beheer nieuwe product systemen ontwikkeld welke naar verwachting op korte termijn geleverd gaan worden in de industriële markt (procesindustrie).

Focus op watergedragen verven en industriële lakken

Onderneming heeft in vele opzichten een transitie doorgemaakt, waaronder een overgang van solvent based producten naar water based/ bio based producten voor de verven en coatings, waarbij geen of in ieder geval zo min mogelijk oplosmiddelen gebruikt worden.

De geleverde producten worden door klanten aangemerkt als hoge kwaliteit en vergelijkbaar met de bekende A merken voor verven en coatings

 

Werkkapitaal

Men zoekt een co investeerder welke bereid is om te investeren in werkkapitaal ter grootte van 250K Euro. Een investeerder met ervaring in B2B heeft de voorkeur. De financieringsvorm, orderfinanciering, (converteerbare) lening en/of aandelenparticipatie, is bespreekbaar. 

Het gezochte kapitaal zal worden aangewend als werkkapitaal voor met name de aanschaf van grondstoffen en materialen voor de groeiende orderportefeuille. .

Interested? Please contact us