_8d006cc4-37c8-4f8a-a9bf-a4574cf17999

Overname financiering, groei financiering en andere financieringen

Een nieuwe realiteitszin

Overname financiering en groei financiering worden niet langer – of slechts zeer beperkt – bancair gefinancierd.

Dit vraagt om een andere financieringsstrategie, om andere keuzes en om wat wij noemen een “nieuwe realiteitszin”. 

De tijd dat met wat excelformules een duur betaalde bedrijfswaardering kon worden uitgevoerd – met een koper of investeerder die zich “als vanzelf” aandiende – is nu echt wel over. 

Wat te denken van een thema als duurzaamheid… Steeds meer investeerders en Business Partners maken dit tot een belangrijk onderhandelingsthema.

Ondernemingen die stappen hebben gezet of gaan zetten naar meer duurzaamheid kunnen eenvoudigweg op meer belangstelling rekenen.

Een andere strategie, andere keuzes en een nieuwe realiteitszin hoeven helemaal niet een “slechtere koopsom” of een “duurdere groeifinanciering” te betekenen! Alleen de weg ernaartoe is anders geworden. En dit geldt ook voor early stage ondernemingen!

De Nieuwe Aandeelhouder is One Stop Shop

Alternatieve financieringen, informal investment, business angels, crowdfunding, stapelfinancieringen, venture capital, loans, subsidies.

Indien wenselijk is een onderneming (strikt anoniem) al binnen een week onder de aandacht bij investeerders en financiers.

Bedrijfsontwikkeling is een keuze

Het vereist visie en strategie en een operationele focus op het behalen van resultaat. Het vraagt offers, maar gelukkig staat een onderneming er dan niet alleen voor. Business Partners en Investeerders staan klaar om te helpen. En wij ook!

De Nieuwe Aandeelhouder werkt voor groeiende ondernemingen, ondernemingen die ter overname worden aangeboden, early stage ondernemingen en ondernemingen in zwaar weer.

De ideale roadmap

(Verbeter)mogelijkheden worden in kaart gebracht
Omgevingsanalyse geeft extra richting
Ambities en kapitaalbehoefte zijn helder
Business Partners en Investeerders worden gevonden
Ambities worden geïmplementeerd en leiden tot succes

 

Telefonisch / WhatsApp 

[ Ma t/m Za ]
07.00u – 22.00u
+31 651 552 302
Of dien uw aanvraag hier in 
(binnen 3 werkdagen een afspraak)