_701036fa-821d-4dc2-826d-e45b08990439

Referenties

Patrick Boon: 

“Vanwege onze sterke groei werd ons geadviseerd om met Rob Berghuis contact op te nemen, om in onze financieringsbehoefte te voorzien. Rob houdt zich aan zijn woord en maakt zijn beloften waar! Dankzij zijn inzet kunnen we nu verder groeien.

Rob staat altijd open voor constructieve discussies en levert scherpe antwoorden, adviezen en stelt relevante wedervragen. We zijn blij dat Rob deel uitmaakt van onze peer group.”

UPDATE: Meerdere financieringen gerealiseerd

Marc van de Meent: 

Behoefte aan goede nachtrust ten tijde van aankoop, fusie of overname ? Bel Rob Berghuis. Rob kan door goed te luisteren prima overzicht krijgen en houden met oog voor de belangen van alle partijen. Koersvast, nuchter en deskundig. 

Wij hebben fijn gewerkt met Rob en hopen hem aan boord te kunnen houden.”

Peter de Groot: 

DNA is een geweldig bedrijf om mee samen te werken

Marijn Roosen: 

“Voordat mijn zakenpartner contact zocht met Rob Berghuis kregen we het maar niet voor elkaar om ons idee om te zetten naar een draaiend bedrijf. Door de samenwerking met Rob en natuurlijk onze eigen inzet hebben we eindelijk de juiste partners gevonden en kunnen we doorbouwen aan ons slakken imperium.

UPDATE: nieuwe zakenpartner gevonden

Alexandros en Sofia: 

“Na meerdere keren diverse organisaties te hebben gesproken, kwamen we uiteindelijk Rob Berghuis tegen, die snel reageerde en zeer snel alles op zich nam. Binnen een paar dagen waren we online en bij meerdere investeerders in beeld. Rob is een pitbull in zijn vak, met veel kennis en veel investeerders om zich heen. Een pitbull want hij stopt niet totdat hij het project gefinancierd wordt en hij de klant tevreden heeft gesteld.”

Yash Ramdjas: 

“Het is een bekend gegeven dat succesvolle online bedrijven tegenwoordig significante transactiekosten hebben. Globadyme verandert dit door de kosten per transactie met een indrukwekkende 50% te verlagen.

Als ervaren professional begeleidt Rob Berghuis ons, bij het identificeren en aantrekken van de juiste investeerders en partners.”

WhatsApp Image 2023-06-15 at 19.06.35

Michael Oprins: 

“Als startende GGZ-instelling op het gebied van verslaving en gedragsproblematiek is het een uitdagende zoektocht om de juiste partner te vinden die wil deelnemen aan onze zorginstelling.

Na een deel van ons eigen vermogen te hebben geïnvesteerd, zijn we nog op zoek naar een co-investeerder. Tijdens deze zoektocht ben ik in contact gekomen met Rob Berghuis, van De Nieuwe Aandeelhouder, die zijn kennis en expertise met ons heeft gedeeld.

Rob is een waardevolle partner die actief met ons meedenkt en als geen ander begrijpt wat een start-up inhoudt.

De samenwerking met Rob heeft me veel inzichten opgeleverd en we hebben een sterke vertrouwensband kunnen opbouwen. Rob, nogmaals bedankt uit het diepst van mijn hart voor jouw hulp.”

UPDATE: Gefinancierd!

 

Robin Gerrits: 

“Het was een enerverende zoektocht naar de juiste investeerder en samen met Rob is dit gelukt!

Zijn betrokkenheid, kennis, geduld en passie voor het vak zijn bewonderenswaardig.

Het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren, Rob leert je hierdoor als ondernemer heel goed kennen en kan daardoor de juiste match proberen te vinden.

Mocht ik weer een vraagstuk hebben, schakel ik Rob Berghuis zeker weer in”

Hans Sleeuwenhoek: 

“Wilskracht en een enorm doorzettingsvermogen gekoppeld aan een uitstekend vermogen tot verbinden en communiceren.

Daarenboven ook nog een enorm scherp psychologisch inzicht in mensen en processen, maar bovenal intelligent, uiterst creatief, loyaal en wezenlijk betrokken.

Kortom: Rob Berghuis.”

Paul van den Boogaard: 

“De verfwereld wordt gedomineerd door grote organisaties die maar moeilijk veranderen. Het wekt de indruk dat die pas echt in beweging komen als de wet ertoe verplicht. Wij doen het anders. Wij doen het nu!

RE4

Ammerens Houweling: 

“Wij hebben als team de uitdaging aangenomen om – op verzoek van professionele sporters – een smaakvolle, gezonde en functionele drank te ontwikkelen. 

Na ons eigen geld ingezet te hebben, zijn wij op zoek gegaan naar aanvullend kapitaal en hierbij – na wat omwegen via banken – uitgekomen bij Rob Berghuis. Hij is een prettige sparringspartner en begrijpt onze visie, maar hij begrijpt ook dat een start-up vele uitdagingen kent. 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met Rob een investeerder zullen aantrekken met hetzelfde geloof als wij in nieuwe innovatieve food producten.”

Floris van Ommen: 

“DNA heb ik online gevonden en via het webformulier contact gezocht. Enkele dagen later met Rob Berghuis gesproken over de kapitaalbehoefte van mijn software bedrijf. Warme en empathische persoonlijkheid, scherp in zijn analyse en doelgericht in zijn handelen.

Een aantal maanden verder kan ik concluderen dat hij niet alleen voldoende kapitaal heeft aangebracht, maar ook de perfecte match met de juiste investeerder heeft georkestreerd.

Gedurende het hele proces heeft hij ons kundig begeleid, tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Werken met Rob heeft tot nieuwe inzichten geleid in marketing & sales. En passant leverde hij als natuurlijke verbinder uit zijn stevige netwerk een aantal concrete leads aan. En we hebben veel gelachen. Rob, je bent een topvent en ik hoop samen met je nog vele successen te kunnen vieren!”

Neem nu contact op