_2020e4bb-5030-4ec7-a8ea-4cd3d7c7d620

De toegevoegde waarde van een investeerder

Niet alleen financieel

Een investeerder kan een toegevoegde waarde hebben voor een ondernemer, omdat deze niet alleen financiële middelen beschikbaar stelt, maar ook kennis, ervaring, netwerk en strategisch advies kan bieden.

Ervaring en klankbord

Veel investeerders hebben immers ook zelf ervaring in het ondernemerschap en kunnen daardoor meedenken op strategisch niveau. Daarnaast kan een investeerder ook fungeren als klankbord en sparringpartner voor de ondernemer.

Soorten investeerders en het DNA van de ondernemer

Het vinden van de juiste investeerder is echter geen gemakkelijke opgave. Er zijn verschillende soorten investeerders, zoals angel investors, venture capitalists en family offices. Het is belangrijk dat de ondernemer de juiste match vindt, waarbij niet alleen de financiële voorwaarden, maar ook de persoonlijkheid en visie van de investeerder aansluiten bij die van de ondernemer.

Gedegen begeleiding door DNA

Voor ondernemers die nog geen ervaring hebben met het zoeken naar investeerders, kan het daarom zinvol zijn om een externe adviseur in te schakelen om te helpen bij het vinden van de juiste investeerder en het voeren van de onderhandelingen.

 

Telefonisch / WhatsApp 

[ Ma t/m Za ]
07.00u – 22.00u
+31 651 552 302
Of dien uw aanvraag hier in 
(binnen 3 werkdagen een afspraak)