Vastgoedontwikkelaar op Ibiza zoekt co investeerders

Internationale belangstelling voor vastgoed op Ibiza

Residentieel vastgoed op Ibiza (als tweede woning) kan op internationale belangstelling rekenen. Het gaat met name om vastgoed met een koopsom van 1,5M tot 5M Euro. 

Vastgoed ontwikkeling

Betreffende ondernemer is een ervaren Nederlands bouwbegeleider, daarbij gewerkt voor diverse vastgoedondernemingen. Op Ibiza heeft hij een lokaal vastgoedteam samengesteld. 

Het voornemen is om vastgoed aan te kopen, te herontwikkelen (renoveren en upgraden). Om vervolgens discreet op de internationale markt te koop aan te bieden. Verkopers en kopers worden van A tot Z begeleid door het vastgoedteam. 

Vastgoed dat naar de huidige standaard gebracht moet worden

een deel van het vastgoed aanbod op Ibiza voldoet echter niet aan de verwachtingen van potentiële kopers.

De aangeboden objecten zijn verouderd (zowel van binnen als van buiten). Bovendien zijn er geen extra’s zoals een tweede badkamer of een buiten- en/of binnenzwembad. 

Huidige eigenaren van dit soort objecten hebben dan vaak of niet de middelen, of niet de bereidheid om te investeren in de verkoopbaarheid van het object. 

Een en ander heeft tot gevolg dat potentieel geïnteresseerde particulieren afhaken, omdat men opziet tegen het zelf herontwikkelen van een object. Men geeft de voorkeur aan een sleutelklare oplossing en begeleiding bij het aankoopproces van A tot Z.  

Participatie of project financiering

Het is mogelijk om te participeren in de onderneming (dit heeft de voorkeur) of om per project te financieren en te delen in de projectwinst. Deelname is mogelijk vanaf 1M Euro. 

Interested? Please contact us