Top team wil de toekomst van (stedelijke) ebike mobiliteit vormgeven

Innovatie in de ebike markt

Betreffend top team* wil zich gaan onderscheiden in de Europese ebike-markt, met een doordacht esthetisch design en focus op lage onderhoudskosten en veelzijdige transportmogelijkheden. 

Met een Duitse topkwaliteit motor en een afneembaar/toevoegbaar accessoiresysteem biedt deze ebike een praktische en kostenefficiënte mobiliteitsoplossing voor stedelijke gebieden en voor ontspanning/sport in de vrije tijd.

* een top team op het gebied van: general management, merkontwikkeling, marketing, productontwerp en engineering.

Duurzame Stedelijke Oplossingen: Brand Stores en Leasestrategie

De onderneming streeft ernaar haar e-bikes rechtstreeks aan consumenten te verkopen, Via strategisch geplaatste merkwinkels in de stedelijke gebieden van Europa en via mobiele (rijdende) merkwinkels waarmee de klant thuis of op het bedrijf bediend kan worden (hoge servicegraad)

Merkwinkels dienen tevens als test- en servicecentra voor (potentiële) klanten.

Daarnaast worden flexibele leaseopties aangeboden aan bedrijven, waardoor duurzaam vervoer voor een zeer brede doelgroep toegankelijk wordt.

Europese oorsprong en productie

Men beoogt een Europees merk, ontworpen en geproduceerd in de EU.

Door samen te werken met Europese leveranciers en een efficiënte productieketen te hanteren, blijft de onderneming (en het merk) trouw aan haar Europese roots en hoogwaardige productiestandaarden.

De beoogde levertijd (built on-demand) vanaf het moment van bestellen bedraagt vier weken.

Maatwerk (customisation) wordt aangeboden volgens de principes van de automotive industry.

Investeringsmogelijkheid: Aandelenparticipatie

Onderneming zoekt investeerders die willen participeren in het aandelenkapitaal vanaf een bedrag van 300K Euro (eventueel via een converteerbare lening).

De totale kapitaalbehoefte bedraagt 2,4M Euro. De totale aandelenuitgifte vertegenwoordigt 40% van het aandelenkapitaal.

Het aangetrokken kapitaal zal worden gebruikt om de uitrol van het bedrijf te ondersteunen en de uitbreiding van het merk en de distributiekanalen te financieren.

Investeren biedt investeerders de mogelijkheid om deel te nemen aan een groeiende markt met een innovatief en duurzaam merk dat professioneel gepositioneerd is voor succes in de Europese ebike markt. 

Interested? Please contact us