Team van professionals in “functional beverages” zoekt co-investeerder voor de uitrol van een vernieuwende serie functionele dranken op basis van vruchtensap

Functionele dranken

Bij functionele dranken (functional beverages) zijn bestanddelen toegevoegd om de gezondheidswaarde van een product te optimaliseren, in relatie tot specifieke behoeftes.

Team van professionals

Het team van professionals heeft veel ervaring in de ontwikkeling van drinks en andere foodproducten en is door vakjury’s met prijzen beloond.

Ook heeft dit team producten ontwikkeld voor internationale frisdrank ondernemingen en de ontwikkelde producten vervolgens geproduceerd en internationaal uitgeleverd.

Het team werkt nu aan een eigen internationaal portfolio van gezonde keuzes voor een brede doelgroep.

Gezonde levensstijl en herstel

In dit geval gaat het om een serie gezonde drinks in een mix van vruchtensap, water en andere functionele bestanddelen die  het dagelijks herstel van het menselijk lichaam bevorderen.  

Het uitzonderlijk hoge gehalte aan natuurlijke antioxidanten, in combinatie met de andere ‘slimme’ ingrediënten, draagt bij aan een gezonde levensstijl, waarbij dagelijkse consumptie leidt tot een merkbare verbetering in lichamelijke en geestelijke prestaties.

Investeerder voor uitrol

Onderneming heeft mandaat verstrekt om te zoeken naar een co-investeerder voor de uitrol. Er is internationale belangstelling van een omvangrijke supermarktketen. Participatie in het aandelenkapitaal is mogelijk vanaf 250K EUR, bij voorkeur door een investeerder met kennis en achtergrond in food & beverages supply chain en/of e-commerce.

Interested? Please contact us