Sterk groeiende e-commerce fulfilment onderneming zoekt groeipartner

Partner voor logistiek e-commerce processen

Betreffende fulfilment onderneming is een dynamisch bedrijf dat sinds haar oprichting wordt gepositioneerd als een betrouwbare partner voor ondernemers die hun logistieke e-commerce processen willen optimaliseren.

Onderneming beschikt over een ijzersterke domeinnaam en wordt om die reden ook internationaal en nationaal goed gevonden.

Diepe kennis van e-commerce

Een essentieel aspect van de onderneming is diepgaande kennis van e-commerce. Met meer dan 15 jaar ervaring in het runnen van diverse webshops begrijpt de onderneming de uitdagingen en behoeften van online retailers als geen ander. 

De onderneming streeft ernaar om samen met klanten te groeien, niet alleen door logistieke ondersteuning te bieden, maar ook door strategisch advies en kosten-optimalisatie.

Sterk gegroeid

Van de oprichting in 2022 naar 2023 heeft de onderneming een groei doorgemaakt van maar liefst 228%. Het aantal verwerkte orders is zelfs met 493% toegenomen. 

Er is sprake van 0% klantverlies en een duidelijke groei aan nieuwe klanten. Men werkt voor Nederlandse en buitenlandse ondernemingen.

Verder groeien en uitbreiden met een investeringspartner

Hoewel de onderneming zich focust op kleine, goed handelbare producten, raken de huidige faciliteiten te klein om aan de vraag te voldoen, en er komen wekelijks nieuwe aanvragen binnen, met kansen ook op het gebied van B2B, die momenteel niet kunnen worden geaccepteerd. Daarom heeft de onderneming besloten om een nieuwe en grotere locatie te betrekken, welke in staat zal stellen om de groei voort te zetten en meer klanten te bedienen.


Voor deze uitbreiding is kapitaal nodig ter grootte van 400.000 euro. Zowel kopen als huren van de nieuwe locatie behoort tot de opties. Onderneming zoekt een investeerder die wil participeren in de onderneming. Andere financieringsvormen zijn eventueel bespreekbaar.

Interested? Please contact us