Sports innovator zoekt groeikapitaal

Focus en reactiesnelheid

Betreffende sports innovator heeft high-tech trainingsystemen ontwikkeld – inclusief ‘wearables’ – welke de focus, accuraatheid en reactiesnelheid van een sporter (professionals en amateurs) significant beter maken. 

Deze in Nederland ontwikkelde en gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de individuele verbetercurve continu doorontwikkeld, bij normale training zou dit niet of veel minder snel tot resultaat leiden. 

Ook in healthcare

De wearable en sensortechnologie kan ook worden toegepast in (sport) revalidatie trajecten; o.a. bij specifieke oogafwijkingen, na operaties van sport blessures en bij voet- en handcoordinatie problematiek. 

Vanuit de zorgsector is veel belangstelling voor samenwerking en een validatietraject voor (blessure)herstel en revalidatie is gestart. 

 

Multi-sport functionaliteit

De technologie wordt toegepast in basketbal, volleybal, handbal, tennis, voetbal, korfbal en hockey.

Meerdere profclubs wereldwijd, gebruiken de technologie. 

De onderneming ziet op dit moment nog geen concurrenten in de internationale markt. 

Groeikapitaal gezocht

Het team zoekt investeerders welke bereid zijn te investeren in de 2021 productie van de 1-serie (de 0 serie is geproduceerd, geïntroduceerd en goed ontvangen). De producten worden per complete set verkocht, of als stand-alone wearable. 

De totale kapitaalbehoefte bedraagt 400K Euro. Management-Buy-In is beslist een mogelijkheid, mits relevant (internationaal) netwerk in de sportwereld aanwezig is. 

Interested? Please contact us