Social App (marketplace) zoekt co investeerders

Onderwijs instellingen, studenten en de arbeidsmarkt

Betreffende social app is een innovatief digitaal platform dat de brug slaat tussen onderwijsinstellingen, studenten en de arbeidsmarkt.

Dit platform biedt studenten een manier om hun vaardigheden en interesses te koppelen aan relevante carrièremogelijkheden, terwijl werkgevers toegang hebben tot een pool van getalenteerde kandidaten. 

De app ondersteunt de digitale transformatie van het onderwijs en de arbeidsmarkt door het faciliteren van slimme verbindingen tussen talent en kansen.

Livegang per oktober 2023

Onderneming heeft betaalde contracten met meerdere scholen gerealiseerd en gaat live in oktober 2023

Het financiële model is gebaseerd op abonnementen voor de doelgroepen. 

Market place functie

Deze sociale app biedt scholieren en studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden en interesses te presenteren aan potentiële werkgevers. Op deze manier kunnen ze hun loopbaanontwikkeling afstemmen op hun persoonlijke interesses en specifieke vaardigheden.

Door samenwerkingen met onderwijsinstellingen te faciliteren, stimuleert de app de rol van scholen als bemiddelaars tussen studenten en de arbeidsmarkt. Bovendien geeft de app scholen de kans om in contact te blijven met voormalige leerlingen en zich te richten op een ‘leven lang leren’.

Voor werkgevers fungeert de app als een toegangspoort tot geschikte kandidaten en biedt het de mogelijkheid om zichzelf te profileren binnen deze groep.

Op hoofdlijnen  biedt de App: 

  • Mogelijkheden voor scholieren om – vergelijkbaar met social media – hun portfolio aan anderen te tonen
  • Instant matching / matchmaking op basis van vaardigheden, business portal voor werkgevers, met uitgebreide plaatsing-, zoek- en filterfuncties,
  • “Challenges” voor scholieren en uiteenlopende manieren om hun talenten zichtbaar te maken (in nauwe samenwerking met scholen).

Ontwikkelen en verder groeien

Participatie in het aandelenkapitaal is bespreekbaar. Het gezochte kapitaal bedraagt 450K Euro. 

Interested? Please contact us