Snelgroeiende internationale onderneming in nutraceuticals en functional products zoekt investeringspartner voor buy & build

12M Euro omzet in 2023, EBITDA 6,6M Euro

Betreffende onderneming wordt geleid door ervaren ondernemers. De markt is internationaal, men verwerkt, produceert, licenseert en verkoopt gepatenteerde oplossingen en producten, business-to-business wereldwijd.

Men heeft een vergelijkbare producent op het oog voor overname. Bijkomend interessant is het feit dat de onderneming haar gepatenteerde producten in grotere aantallen vervolgens kan wegzetten. 

Na overname realiseert men een omzet van 12M Euro in 2023, met een EBITDA van ruim 6,6M Euro. 

Eigen gepatenteerde oplossing als vlaggenschip in de internationale food & beverages industrie

Onderneming heeft een gepatenteerde oplossing voor een van haar producten, die met veel interesse wordt ontvangen door de kritische internationale food & beverages industrie. Men is in staat om het nutraceutical product geur-, kleur- en smaakloos toe te voegen aan bestaande, gerenommeerde en beschermde recepturen. Food & Beverage ondernemingen vernieuwen op die manier hun assortiment, zonder het risico te lopen dat men bestaande klanten van zich verwijderd. 

Nutraceutical en functional products 

Onderneming produceert nutraceuticals en functionle producten, inclusief gepatenteerde oplossingen.

Verkoop vindt plaats in bulk, zowel op ingrediënt niveau, als op het niveau van gerede producten, inclusief white label door heel Europa en daarbuiten. 

Participatie in het aandelenkapitaal

De kapitaalbehoefte bedraagt 5M Euro. 

Participatie in het aandelenkapitaal is mogelijk. Een eventuele actieve bijdrage in de ondernemingsontwikkeling is bespreekbaar.  

Interested? Please contact us