Snelgroeiende infra en engineering onderneming zoekt MBI kandidaat

Ondergrondse infra

Onderneming is gespecialiseerd in ondergrondse infra op de Nederlandse markt (water, gas, elektra, telecom en openbare verlichting). 

Onderneming staat bekend om haar toegevoegde waarde in het engineeren van werkbare en kwalitatief hoogwaardige oplossingen

Het opdrachtenportfolio is in toenemende mate ook een weerslag van de transitie naar duurzame energie (windmolen- en zonneparken. 

Structureren en financieel verantwoord groeien

Het huidige, inhoudelijk ervaren management erkent de behoefte aan een professional (financial of general management) die mede de directie voert en die een bijdrage levert aan de structurering van de onderneming en een financieel verantwoorde groei. 

Goed gevulde portefeuille

Onderneming heeft voor de komende jaren een goed gevulde portefeuille, oplopend naar een omzet tussen de 5 en 10 miljoen euro.

Er wordt samengewerkt met – en in opdracht gewerkt voor – de in Nederland toonaangevende bouw- en infra ondernemingen, corporaties en organisaties.  

Daar waar andere ondernemingen moeite hebben met het deugdelijk realiseren van mankracht en kennis, slaagt deze onderneming er wel in deze eisen adequaat in te vullen. 

MBI kandidaat – hands-on investeerder

De werkkapitaalbehoefte bedraagt maximaal 400K Euro. Hiervoor wordt een substantiële participatie in combinatie met een actieve rol geboden in deze groeiende onderneming. 

Interested? Please contact us