Snelgroeiende e-commerce onderneming (beauty segment) zoekt financiële partners

Snel groeiend

Betreffende jonge onderneming heeft in haar eerste vijf jaar een stormachtige groei doorgemaakt. 

Onderneming verwacht daarbij – zonder verdere kapitaalinbreng – de komende jaren een omzetniveau van enkele miljoenen Euro’s te realiseren, met een bruto rendement van 30% – 35%,

Er is echter meer mogelijk. De opzet is vanaf het begin professioneel geweest. De focus ligt nu op het realiseren van nog meer groei, nu dit mogelijk blijkt. Dit is de reden waarom extern kapitaal aangezocht wordt. 

Eigen platform aandeel in omzet neemt toe

Hoewel de onderneming voor haar online verkoop ook gebruik maakt van de grote online retailers (zoals Amazon) wordt het eigen platform steeds belangrijker voor de omzet en ligt de conversie substantieel hoger dan waar gemiddeld in e-commerce mee gerekend wordt. 

Internationaal actief

Onderneming is inmiddels internationaal actief en ziet dat haar business model ook in andere landen goed aansluit en dit zal leiden tot de verwachte snelle groei. 

Onderneming verwerkt op dit moment gemiddeld 2000 orders per week. 

Kapitaalbehoefte

Onderneming zoekt een participerende financiële partner voor verdere groei en ontwikkeling van plannen. Bij voorkeur een partner met affiniteit met het segment waarin de onderneming actief is en/of e-commerce. 

De kapitaalbehoefte is afhankelijk van het gewenste tempo en de scope die overeengekomen wordt. 

Onderneming verwacht voor de komende 3 jaar een totale behoefte van 1M Euro, 

Interested? Please contact us