Shared-Services-Center voor kredietadviseurs en business bankers zoekt informal investor

CF Platvorm voor dealmaking en ondersteuning van administratieve processen

Onderneming biedt een shared-services-center voor zelfstandige kredietadviseurs en business bankers. Onderneming maakt hierbij gebruik van een bestaand crowdfunding platform, aangepast voor de ondersteuning van administratieve processen.

 

Integriteitsregister voor alle deelnemers

Aan deelnemende partijen wordt  gevraagd  zich in te schrijven in het integriteitsregister en te certificeren bij DSI. Aan de Autoriteit Financiële Markten wordt een ontheffing aangevraagd inzake artikel 3:5 WFT, om te kunnen opereren overeenkomstig een crowdfunding platform. Mogelijkheid aanwezig om ook bemiddeling in aandelen te ondersteunen. 

Van bancair krediet tot en met equity financiering

Aan deelnemende partijen wordt de mogelijkheid geboden om kredietaanvragen te financieren via het eigen informal netwerk, informal netwerken van collega krediet adviseurs, en (op termijn) institutionele beleggers. De kredietadviseur bepaalt zelf of aanvragen van anderen worden doorgezet binnen zijn ‘eigen; informal netwerk.

Informal investor

Onderneming zoekt een informal investor met een financiële achtergrond. Participatie is mogelijk vanaf 100K EUR. Onderneming verwacht haar initiatief in 2020  te lanceren.

Interested? Please contact us