SaaS Fintech onderneming (omzet 2023 5,1M Euro / verwachting 2024 8,5M) zoekt actieve investeerder voor verdere Europese uitrol

Totaal oplossing

Deze onderneming exploiteert succesvol een SaaS-totaaloplossing, inclusief reserveringen, ticketing, bestellen en afhalen, bestellen en bezorgen, betalingen, marketing en loyaliteitsprogramma’s.

Met deze alles-in-één oplossing kunnen bedrijven in de evenementen-, recreatie- en horecasector hun omzet en winstgevendheid vergroten, goed beheerd en met verbeterde service en meer data om op te sturen.

Meerdere revenue stromen

De onderneming genereert een sterk groeiende omzet met haar totaaloplossing door middel van diverse inkomstenstromen, waaronder commissies, transactievergoedingen, abonnementen en levering van hardware.

Met haar totaaloplossing verzamelt deze onderneming ook waardevolle big data. Haar klanten in de genoemde sectoren kunnen gebruikmaken van deze big data. 

Door inzicht in consumentengedrag, voorkeuren en trends, kunnen de klanten van deze onderneming hun marketing- en verkoopstrategieën verfijnen en gepersonaliseerde ervaringen bieden aan hun doelgroepen.

 

Van hospitality en events tot consumer lifestyle

Onderneming richt zich met haar oplossingen op onder andere de volgende sectoren:

  • hospitality (hotels, restaurants, bars, pop-up restaurants)
  • retail (food en non-food)
  • food delivery
  • events, sports & Leisure
  • consumer lifestyle

Participatie voor informal investor of investerings maatschappij met kennis van sectoren

Deze onderneming maakt gebruik van bewezen, eigen technologie en heeft activiteiten die zowel schaalbaar als winstgevend zijn. Met de ambitie om zich verder uit te breiden in Europa, is de onderneming al actief in meerdere landen. 

Het gezochte kapitaal van 1 miljoen euro, zal voornamelijk worden ingezet om de commerciële capaciteit uit te breiden.

Gezocht wordt een informal investor of investeringsmaatschappij met relevante kennis van de sectoren, die bij voorkeur wil deelnemen via een participatie in het aandelenkapitaal of een converteerbare lening.

Interested? Please contact us