SaaS e-commerce onderneming zoekt investeerders voor het versnellen van de groei

Een centrale plaats voor alle relevante diensten en oplossingen

In Europa zijn vele honderdduizenden MKB ondernemingen in e-commerce actief, al dan niet met een eigen platform en ook via de zogenaamde market places, waarvan er wereldwijd inmiddels ook duizenden zijn. 

Betreffende jonge onderneming richt zich op deze ondernemingen. Ondernemingen die over het algemeen de afgelopen jaren behoorlijk zijn gegroeid. En die groei zorgt voor een sterke behoefte aan ontzorgende en integratieve platformen (diensten en oplossingen op één plek).

Klaar om verder uit te rollen in 2022

Onderneming is gereed om verder te groeien en de marktpenetratie op te voeren. Om te beginnen in Nederland en Duitsland. Verkoop wordt gerealiseerd door de inzet van ICT en door een actieve benadering van MKB e-commerce ondernemingen. 

Het financiële model van deze onderneming is gebaseerd op abonnementen, “add ons” en separaat verkrijgbare oplossingen. 

SaaS in e-commerce

Onderneming (10+ FTE) heeft met “inhouse developers” (inclusief data scientists) een state-of-the-art oplossing ontwikkeld, waarin alle onderdelen van e-commerce zijn/worden opgenomen.

Participatie in het aandelen kapitaal

Gezocht worden investeerders die met kapitaal willen bijdragen aan de acceleratie van de groei. Daarbij gaat de voorkeur uit naar investeerders die toegevoegde waarde en kennis hebben inzake e-commerce. 

Participatie is mogelijk vanaf 250K Euro. De totale financieringsbehoefte bedraagt 2M Euro, 

Interested? Please contact us