Projectontwikkelaar (Leisure) in Noord-Italië zoekt investeringspartner(s)

Luxe Leisure in Lombardije

Betreffende projectontwikkelaar heeft bouwgronden met Leisure bestemming aangekocht en is doende om additionele gronden te verwerven, met als doel de ontwikkeling van (kleinschalige) luxe, duurzame vakantieparken, met een hoog service niveau, naar een in Europa bewezen model. 

Het gaat om gronden met Leisure bestemming, rond de Noord-Italiaanse meren. 

Ontwikkeling, verkoop en verhuurmanagement

De intentie is om de vakantiewoningen te ontwikkelen, telkens per grondstuk in een separate SPV (special purpose vehicle) entiteit; om vervolgens de vakantiewoningen te verkopen aan beleggers en particulieren.

Verhuur van de woningen zal worden verzorgd in eigen beheer of door een ervaren Nederlandse vakantiepark exploitant. 

Echter het is daarnaast denkbaar dat enkele parken volledig als belegging in eigen beheer worden gehouden, 

De vakantieparken zullen in een onderscheidende stijl (signature) worden ontwikkeld. Ook in andere gebieden in Italië zijn er mogelijkheden tot uitrol. 

Lokaal expertise team, gewenste ontwikkeling

Tot het team behoren, naast de Nederlands/Italiaanse projectontwikkelaar, onder andere: een gerenommeerd Italiaans architectenbureau, juridisch adviseur, accountant en notaris. 

De gemeenten in de provincie en de provincie Lombardije zelf, juichen de ontwikkeling van luxe vakantieparken toe. Er is op dit moment namelijk nauwelijks tot geen aanbod om aan de grote vraag te voldoen uit onder andere Duitsland, Nederland, UK, Scandinavië, Italië zelf en de Verenigde Staten. 

Projectfinanciering en/of participatie

Participatie en/of projectfinanciering is mogelijk vanaf 500K Euro. De projectontwikkelaar geeft de voorkeur aan partijen met ervaring in het financieren van projectontwikkeling en/of affiniteit met Noord-Italië. 

Interested? Please contact us