Platform-as-a-service voor zakelijk netwerken zoekt investeerder voor verdere uitrol

Online en offline netwerken 

Betreffende onderneming heeft een platform (as a service) ontwikkeld dat business professionals in staat stelt om slim te netwerken, inclusief kennis over waar andere professionals naar op zoek zijn.

Het platform verbindt professionals via bestaande business events, die door derden georganiseerd worden. Daarnaast kunnen gebruikers zelf events organiseren en zakelijke communities creëren rondom specifieke thema’s. 

De markt van zakelijke events in Nederland heeft een omvang van ruim 9 MRD. In die markt zet bijna de helft van event aanbieders geen netwerk App of Platform-as-a-Service in. 

Inkomsten

De inkomsten van deze onderneming komen voort uit de volgende services:

– premium lidmaatschap,

– expertise content (binnen specifieke communities),

– job aanbevelingen (commissie over referrals),

– abonnementen voor locatieaanbieders (voor offline events). 

Continuïteit in het ontwikkelen van een persoonlijk netwerk 

Het platform stelt in staat om zakelijke ontmoetingen en netwerkactiviteiten verder te structureren en continuïteit te geven, veel meer dan een eenmalig event of het louter uitwisselen van visitekaartjes. . 

 Organisatoren kunnen een online of offline business event toevoegen aan het platform, maar elke deelnemer aan een event kan dat ook. Op die manier ontstaat er een platform met veel dynamiek in de contacten tussen business professionals. 

De communities en events die een platformlid organiseert kunnen zowel een open als een besloten karakter hebben. 

Kapitaalbehoefte

Onderneming is op zoek naar een investeerder die participeert in het aandelenkapitaal met 150K Euro. Bij voorkeur een investeerder met toegevoegde waarde, een senior sparring partner met ervaring in zakelijke dienstverlening en/of IT

Interested? Please contact us