Op zoek naar een strategische partner voor de Europese expansie van een full-service communicatiebureau

Full service

Het betreffende communicatiebureau is gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide producten en diensten aan bedrijven, waaronder print- en drukwerk, online communicatie en binnen- en buitenreclame.

Vlaggenschip product

Het vlaggenschipproduct is een veelgebruikt gebruiksobject dat een effectief communicatiemiddel vormt voor merken en bedrijven.

Door op een unieke manier dit gebruiksobject te bedrukken, biedt het mogelijkheden voor effectieve merkcommunicatie.

Bovendien is het product aantrekkelijk voor de particuliere markt vanwege de mogelijkheid tot volledige personalisatie.

Het bedrijf gelooft sterk in het potentieel van e-commerce voor de verkoop van hun product in heel Europa en daarbuiten.

Groei naar Europa en daarbuiten

Op dit moment bedient het communicatiebureau het MKB en grote ondernemingen vanuit twee fysieke vestigingen, met plannen voor verdere uitbreiding van vestigingen (in Nederland). 

Men heeft een uniek product ontwikkeld dat exclusief door hen wordt aangeboden en waarvoor al verkoopresultaten zijn behaald.

Echter, de ambities van het bureau reiken verder dan alleen Nederland. Om hun groeiplannen te realiseren en hun producten en diensten in heel Europa – en daarbuiten – te introduceren, zijn ze op zoek naar een strategische groeipartner.

Investeringsmogelijkheid: Aandelenparticipatie

Het bedrijf is op zoek naar een investeerder die geïnteresseerd is in een aandelenparticipatie met een minimale investering van 500.000 euro.

De totale kapitaalbehoefte voor de expansieplannen bedraagt 1 miljoen euro.

Interested? Please contact us