No-code software platform zoekt nieuwe minderheids aandeelhouder

No code software platform

Onderneming biedt een no code software platform aan voor het verwerken van facturen, documenten en e-mail en het robotiseren van CRM en andere project gerelateerde processen.

Omzetverwachting voor 2019 is 3,5M Euro

Groei wordt gerealiseerd door een solide fundament bij bestaande klanten, door het continu versterken van het partnernetwerk en door het standaardiseren van oplossingen. Een substantieel deel van de omzet is terugkerend. De focusgebieden zijn: 

– factuurverwerking

– purchase to pay oplossingen

– DMS, CRM en workflow oplossingen

– oplossingen op het gebied van AVG (privacy wetgeving), transitie naar de cloud en het delen van bestanden buiten een organisatie. 

Razendsnel applicaties consolideren tot één toepassing

Onderneming richt zich op bedrijven met meer dan 20 medewerkers en of 5.000 facturen/documenten of een hele specifieke niche behoefte waar geen standaard oplossing voor is. Tevens is de onderneming gericht op partners die oplossingen willen maken voor hun klanten.

Nieuwe minderheids aandeelhouder gezocht

Een huidige minderheidsaandeelhouder heeft aangegeven uit te willen stappen om zich op andere activiteiten te gaan richten. Derhalve heeft onderneming mandaat verstrekt aan DNA om een nieuwe minderheidsaandeelhouder te zoeken.  

Interested? Please contact us