Network as a service onderneming zoekt co investeerders voor meerdere Smart City projecten

Wireless Multipoint Mesh Technology

Betreffende onderneming ontwikkelt, samen met partners, “next generation” digitale infrastructuur (hardware en software) voor urbane gebieden (steden), regio’s tot en met complete landen. 

De gerealiseerde netwerken bieden high tech business opportunities en een hoge flexibiliteit voor andere organisaties (service providers) in het kostenefficiënt aanbieden van digitale diensten, zoals highspeed Internet toegang en IoT technologie en diensten. 

Belangrijke voordelen

  • naadloze integratie met huidige en toekomstige communicatietechnologie/ protocollen

  • gepatenteerde Europese netwerk technologie

  • snelle installaties, lage onderhoudskosten

  • volledig draadloos (draadloos glasvezel/virtual fiber)

  • één infrastructuur voor meerdere toepassingen (multi-protocol, multi-functioneel)

  • voorbereid op de toekomst (5G, 6G, IoT, enz.)

  • exploitatiemogelijkheden met hoge ROI

  • internationaal schaalbaar

Een “must have” voor specifieke segmenten, een “no brainer” voor een hele gemeenschap

Gerealiseerde netwerken bieden mogelijkheden die door specifieke segmenten in een gemeenschap als “must have” worden gezien. Voor de hele gemeenschap / de bredere populatie is een high-speed internet verbinding tegen een fractie van de huidige kosten een “no brainer”.

Bij specifieke segmenten kan het bijvoorbeeld gaan om universiteiten, grote bedrijventerreinen, overheidsdiensten zoals politie en brandweer, ziekenhuizen / zorgcentra, leisure- en nieuwbouwlocaties. 

Een geoptimaliseerd netwerk waarin de voordelen/functionaliteiten van software engineering/IT, glasvezel, mobiele communicatie en data-center technologie zijn geïntegreerd.

Participatie in projecten

De minimale kapitaalbehoefte per project bedraagt 3M Euro. De vorming van een consortium per project is mogelijk. Investeerders worden mede eigenaar van de gerealiseerde netwerken, die gedurende minimaal 10 jaar geëxploiteerd worden. 

De totale huidige projectenportefeuille bedraagt 600M Euro, voor de levering van diensten aan 10 miljoen mensen, verdeeld over 6 landen en diverse steden in Europa. 

NB. Voor een investeerder/partner met eigen initiatieven kan de gepatenteerde technologie ook gebruikt worden voor speciale/kleinere projecten, zoals een vakantiepark, campus of leisure locatie. 

Interested? Please contact us