Multichannel e-commerce onderneming zoekt groeipartner

Multichannel

Deze onderneming (opgericht in 2009) heeft zich ontwikkeld en bewezen als een multichannel e-commerce onderneming, inclusief fysieke winkel, met een breed en diep assortiment van 6.500 SKU’s. De onderneming verkoopt: 

  • B2B (inclusief wholesale en projecten)
  • B2C online
  • B2C in eigen winkel

Verder groeien

Onderneming realiseert nu een omzet van ruim 2 miljoen Euro, met een margefactor op producten van 2.0 tot 6.0. Tijdens de coronatijd zijn er echter grote uitdagingen ontstaan in productie en inkoop van goederen. De groei en de potentie worden daardoor geremd. Door de achterliggende data is er een goed onderbouw beeld van de voorraadbehoefte.

Onderneming zoekt een financiële groeipartner om meer slagkracht te realiseren op: 

  • inkoop en (direct-) sourcing
  • Voorraadpositie
  • nieuwe productlijnen en stijlen

Internationale inkoop en verkoop

Onderneming heeft een 50-tal actieve toeleveranciers uit de hele wereld, welke deels standaardproducten leveren en deels specifiek produceren voor betreffende onderneming. 

De onderneming verkoopt rechtstreeks via haar eigen platformen (nationaal en internationaal), via de bekende platformen zoals BOL en Amazon, alsook via levering aan retail (bouwmarkten en speciaalzaken).

Participatie en actieve bijdrage

Bij een juiste groeipartner die op zoek is – naast kapitaalinbreng – naar een actieve bijdrage, is participatie in het aandelenkapitaal gewenst. Participatie is mogelijk vanaf 150K Euro. 

Interested? Please contact us