Metaverse platform zoekt co investeerders

Metaverse Platform… online werelden

Forbes, 25 Aug 2022

Due to the active involvement of prominent players, the metaverse seems to have unlimited growth potential. The market was worth $478.7 million in 2020, and experts expect it to grow to $800 billion in just four more years.

Elke virtuele wereld heeft zijn eigen specifieke focus, zoals bijvoorbeeld sociale interactie of zakelijke doeleinden en virtuele events. 

De metaverse van deze onderneming biedt een combinatie van focusgebieden, waarbij sociale interacties en communities voortvloeien uit economische activiteiten.

Content creators en bezoekers

Deze metaverse biedt content creators zoals ondernemingen, overheden, non profit organisaties, universititeiten en andere opleiders, NGO’s, politieke bewegingen, artiesten, muzikanten, designers en kunstenaars een virtuele wereld waar veel bezoekers komen; waarbij er minimaal vier verdienmechanismen zijn:  

  1. Verhuur van virtueel land
  2. Commissie op verkopen in de marketplaces
  3. Premium membership en inworld transaction fees
  4. Maatwerkopdrachten

De onderneming werkt samen met een van de grootste game-ontwikkelingsbedrijven ter wereld (waardering 8 miljard dollar) en maakt gebruik van Unreal Engine voor de creatie van haar metaverse wereld, die bekendstaat als een van de meest open en geavanceerde real-time 3D-tools voor fotorealistische visuals en immersieve ervaringen.

Dit jaar verwacht men een nettowinst van circa 500.000 euro te gaan realiseren, om vervolgens door te groeien naar een nettowinst boven de 5 miljoen euro in 2026.  

Er is substantieel geïnvesteerd in de fundatie, nu is het tijd om verder te groeien. 

Nederlandse Metaverse  onderneming

De markt voor virtuele werelden is competitief en groot, met enerzijds grote spelers en tegelijkertijd telkens nieuwe spelers die populair worden. 

Betreffende Nederlandse metaverse onderneming onderscheidt zich van andere metaverses, doordat het eco-systeem niet alleen gericht is op omzet en winst, maar ook op het daadwerkelijke welzijn van de gebruikers. 

Als een van de weinige spelers in de wereld is deze metaverse zowel toegankelijk via Desktop als via VR bril. 

 

Behoefte aan kapitaal 

Participatie (in het aandelenkapitaal) is mogelijk vanaf 500K Euro. Andere financieringsvormen zijn ook bespreekbaar.

Interested? Please contact us