Internationaal opererende demontage specialist zoekt groeipartner

Het demonteren van complexe installaties aan het eind van de economische life cycle

Betreffende onderneming heeft tientallen jaren ervaring met het demonteren en het ontmantelen van complexe installaties. 

Focus op demontage, daarna ook op warehousing en verkoop van spare parts

Naast het verder opzetten van de commerciële exploitatie, signaleert deze onderneming ook opportunities in de warehousing en verkoop van “spareparts” (recycling en duurzaamheid).

Goed gevulde order portefeuille

Er zijn enkele partijen in de wereld die op eigen locatie ontmantelen en demonteren. Maar in veel gevallen word juist op locatie ontmanteld en gedemonteerd. 

Om die reden wordt door deze onderneming telkens een combinatie van specialisten en lokale teams geformeerd. Binnen twee tot drie weken wordt vervolgens een installatie volledig ontmanteld en gedemonteerd. 

Onderneming heeft een goed gevulde order portefeuille. 

Groeipartner voor 1,5 M Euro

Een substantieel deel van de kapitaalbehoefte komt voort uit de wens om op elke locatie in Europa met eigen equipment te kunnen werken in plaats van equipment ter plekke te huren. Dit vergroot de brutomarge en voorkomt het risico op stagnatie van werkzaamheden (lokale aanbieders van equipment zijn vaak onvoldoende op de hoogte van regelgeving). 

De samengestelde kapitaalbehoefte bedraagt 1,5M Euro; equipment als onderpand alsook participatie in het aandelenkapitaal zijn bespreekbaar. 

Interested? Please contact us