Health, Fitness, Lifestyle uitrol naar 10+ vestigingen zoekt investeringspartners

Health, Fitness & Lifestyle

Betreffend initiatief is gestart door een jonge ondernemer, ervaren in deze en andere branches. Er is en wordt substantieel geïnvesteerd in de uitrol van dit initiatief, nu met de mogelijkheid voor investeringspartners om te particperen. 

Succes factoren

Het initiatief is gestart door een in de branche ervaren ondernemer die substantieel mee-investeert in de uitrol naar 10+ vestigigen. 

Ondanks de stevige concurrentie in de fitness sector, ziet de ondernemer (na gedegen onderzoek), ook vanwege de groeiende interesse in een gezonde levensstijl, goede mogelijkheden voor een nieuwe en vooral onderscheidende keten. 

Er zijn ook diverse franchise nemers van andere ketens die hebben aangegeven te willen overstappen naar deze keten. 

Kwaliteit en community

De keten zal worden gekenmerkt door: 

  • respectvolle community, plezierig om te verblijven,
  • professionele begeleiding door personal trainers,
  • moderne apparatuur die elke 3 jaar volledig wordt vernieuwd,  all-in prijzen en 24 uur per dag open,
  • leden hebben toegang tot alle vestigingen.
  • bij actief gebruik is deze keten uiteindelijk het meest kostenefficiënt (zo blijkt uit marktonderzoek); tegelijkertijd met een lidmaatschapstarief dat zorgt voor een zekere exclusiviteit, hetgeen door de doelgroep op prijs wordt gesteld.

     

Participatie

Participatie per vestiging is mogelijk vanaf 250K Euro, waarbij de voorkeur uitgaat naar investeerders met ervaring in de sector. 

Participatie in de holding is mogelijk vanaf 1M Euro, waarbij de interesse vooral uitgaat naar een investeringsmaatschappij, danwel ervaren informal investor of marktpartij, gericht op buy & build, op afzienbare termijn ook internationaal. 

Interested? Please contact us