Health, wellbeing en wellness retreat / resort zoekt mede eigenaren en mede investeerders

Wellbeing, wellness, preventie en herstel

Deze ontwikkeling van Nederlandse initiatiefnemers ondersteunt internationale bezoekers bij het verbeteren van gezondheid en levenskwaliteit. In een heilzame en volledig ontzorgende omgeving in ruraal Portugal (volop privacy, niet afgelegen en goed bereikbaar met auto, trein en vliegtuig) wordt m.b.v. op maat gesneden bewezen therapieën en natuurlijke remedies gewerkt aan:

  • Ontspannen van lichaam en geest
  • Het ontwikkelen van een gezonde levensstijl
  • Herstel na een ingrijpende (medische) gebeurtenis
  • Preventieve self-care (liever een burn-out voorkomen dan behandelen)

 

Medisch toerisme Portugal

Initiatiefnemers hebben tevens de doelstelling om uit te groeien tot niet-medische herstellocatie, aansluitend op het sterk groeiende medisch toerisme.

Jaarlijks maken namelijk  duizenden Europeanen gebruik van de hoogwaardige medische faciliteiten in Portugal; in plaats van na ‘medisch ontslag’ meteen naar huis terug te reizen, kan men in het resort enkele weken of langer op adem komen en herstellen. 

Duurzame ontwikkeling

De locatie heeft een geschiedenis in health en recovery die teruggaat tot 1927. Deze historische eigenheid zal door de geplande renovatie behouden en versterkt worden, waarbij hedendaagse luxe gecombineerd wordt met een verfijnde klassieke stijl die past bij de kenmerken van het pand en de kenmerkende omgeving.

De locatie en faciliteiten zullen jaarrond geopend zijn. De karaktervolle kamers en suites bieden logies aan circa 70 gasten en de SPA- en wellness faciliteiten zijn alleen toegankelijk voor de hotelgasten.

Uitgangspunt voor renovatie en exploitatie zijn de SDG’s (Sustainable Development Goals), duurzaamheidscertificering BREEAM en WELL, ketenverantwoordelijkheid en samenwerking met lokale partijen en leveranciers.

Exclusieve locatie in Portugal

De locatie zal worden gekenmerkt door: 

– een overweldigende natuur, 

– geen geluid- of lichtoverlast,

– zuivere lucht,

– eigen (medicinale) waterbronnen, 

– holistische behandelingen en gepaste wellness en Spa faciliteiten,.

Mede-eigenaren / -investeerders gezocht 

Gezocht worden partijen die mede-eigenaar willen worden van het vastgoed dat vervolgens aan de exploitatie entiteit wordt verhuurd. 

Participatie in de vastgoed entiteit is mogelijk vanaf 300K Euro. De totale kapitaalbehoefte bedraagt 3M Euro. 

Het beoogde rendement voor investeerders komt voort uit:

– huurinkomsten 

– rendement van de exploitatie entiteit

Bij belangstelling en na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring kan na een persoonlijke kennismaking volledige inzage worden verkregen in de financiële en overige gegevens van dit initiatief.  

 

Interested? Please contact us