Groeiende groothandel Food (semi-vers) zoekt uitbreiding van werkkapitaal

Diepgevroren, semi-vers

Diepgevroren en semi-vers vanuit een gecentraliseerde distributie, levert deze groeiende onderneming dagelijks aan tientallen grootzakelijke en kleinzakelijke klanten, waaronder hospitality, horeca, speciaalzaken en maaltijdbezorgers. 

Haar food producten vereenvoudigen de bedrijfsvoering van deze klanten (minder handelingen, minder equipment) en verlagen het energieverbruik substantieel. 

Groei moet gematched worden met adequate voorraad volumes

Met de inmiddels opgebouwde, aantoonbare ervaringen in houdbaarheid, omloopsnelheid en vereiste volumes, zoekt de onderneming nu een groeipartner, liefst met ervaring in food. 

Op een gecontroleerde manier wenst men de ijzeren voorraad substantieel te vergroten om huidige en de verwachte nieuwe afnemers sneller te kunnen bedienen.

Extra luxe, basic of budget

Het brede assortiment biedt keuze voor elk type doelgroep. Van luxe producten, inclusief dito productpresentatie, naar basic en ook low budget oplossingen. 

Onderneming levert het volledige assortiment via directe verkoop en via de B2B webshop. 

Met haar productgamma is de onderneming bovendien goed in staat om in te haken op de alomaanwezige trends van convenience en de behoefte aan meer bijzondere producten. 

Participatie in het aandelenkapitaal is mogelijk

De werkkapitaalbehoefte bedraagt 150K Euro, tegen welke een minderheidsparticipatie mogelijk is, maar ook andere financieringsvormen zijn bespreekbaar. 

Interested? Please contact us