Geolocatie gedreven leisure platform zoekt groei investeerders

Succesvol door lokale kennis 

Betreffende onderneming is een spin off van een succesvolle publisher. 

Het platform, inclusief App, biedt gebruikers leuke, nuttige en relevante content die onder andere succesvol is door een diepe kennis over locaties. 

Relevant voor andere kanalen

Omdat het platform steeds relevanter wordt voor gebruikers, wordt deze onderneming ook steeds relevanter voor andere leisure kanalen, zoals kanalen die zich richten op het aanbieden van events of het boeken van reizen, het boeken van hotels, het boeken van vliegtickets en ander vervoer. 

Vanaf 2024 verwacht men een aanzienlijke EBITDA te realiseren. In de komende twee jaar zijn daarvoor nog investeringen gewenst in: 

– team ontwikkeling

– doorontwikkeling platform (Web + App)

– marketing

 

Relevante data over gebruikers

Doordat er steeds meer relevante data wordt verzameld over gebruikers wordt het platform steeds beter in het doen van suggesties. Daarmee wordt de onderneming/het platform steeds relevanter voor gebruikers en steeds meer onmisbaar op leisure gebied. 

Participatie

Onderneming zoekt een investeerder welke bereid is om een aanvullend kapitaal van 400K Euro te verstrekken. Participatie in het aandelenkapitaal, maar ook andere financieringsvormen zijn bespreekbaar. 

Interested? Please contact us