Financieringsvehikel voor de Leisure, Hospitality & Entertainment branches zoekt co investeerders

Succesvolle, snel groeiende ticketing en andere (digitale) services SaaS/Fintech onderneming

Deze kans richt zich op voorfinanciering van events in hospitality, entertainment en leisure. Het beoogde financieringsvehikel ondersteunt event organizers met gerichte voorfinanciering in ruil voor onder andere exclusiviteit in ticketverkoop en andere relevante services. 

De onderneming die samen met co investeerders dit financieringsvehikel wil opzetten, is internationaal actief, met een uitgebreid SAAS/Fintech platform, inclusief relevante hardware oplossingen.

Onderneming is actief in meerdere landen in Europa, het Midden Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. 

Financieringsvehikel met een stabiel, hoog rendement

Investeerders in het financieringsvehikel kunnen elk jaar een stabiel rendement op hun inleg verkrijgen, van minimaal 10%.

Omdat het gehele betalingsverkeer door de Saas/Fintech onderneming wordt beheerd en verwerkt, is er veel grip op elke verstrekte voorfinanciering. Daarnaast wordt de financiering van elk evenement verzekerd.

Aanzienlijk potentieel

De toenemende vraag naar evenementen, zoals festivals en zakelijke bijeenkomsten, creëert kansen wereldwijd. 

Echter, na de periode van Corona hebben evenementenorganisatoren moeite met het financieren van de startfase van een evenement. Hier liggen de mogelijkheden voor het financieringsvehikel.

Behoefte aan kapitaal bedraagt in deze fase 1M – 5M Euro

Gezocht worden investeerders die in ruil voor aandelenparticipatie minimaal 500.000 Euro willen investeren in het vehikel.

Interested? Please contact us