Ervaren specialist in hijstechniek zoekt business partners en mede investeerders

Ervaren in hijstechniek

Betreffende onderneming kan bogen op een ruime ervaring in hijstechniek  en engineering, onder andere in de “hijskraanwereld”. 

Nieuwe hijstechnologie

De door deze onderneming ontwikkelde, vernieuwende hijstechnologie stelt de markt in staat om in substantieel minder tijd, minder inspanning op grote hoogtes (boven 280 meter ashoogte) grote windmolens (20 MW en groter) op land en op water te realiseren. 

De nieuwe technologie is getoetst bij marktpartijen. Zij bevestigen de mogelijkheden van de nieuwe techniek.

Hoe hoger de windmolen, hoe groter de opbrengst

De energie opbrengst van windmolens is onder andere afhankelijk van de hoogte van de windmolen. Daarnaast is de diameter van de rotor van belang. Op grotere hoogtes is er namelijk vaker wind (stabieler) en is de windkracht ook groter. 

Een bijkomend voordeel is dus dat windmolens op grotere hoogte zoveel meer energie opwekken dat er minder windmolens geplaatst hoeven te worden op specifieke locaties. 

Op dit moment kunnen wereldwijd de ideale gewenste hoogtes niet gerealiseerd worden (boven 220 meter), vanwege de beperkte capaciteit van hijskranen. Zelfs de allergrootste hijskranen, waarvan er relatief weinig in de wereld zijn, kunnen niet hoog genoeg.  

Business partners gezocht

Het gezochte kapitaal is ondergeschikt aan de kwaliteit van de business partners die deze onderneming zoekt. Participatie in het aandelenbelang is bespreekbaar en mogelijk vanaf 100K Euro

 

Interested? Please contact us