Early stage SaaS oplossing (transportsector) zoekt co investeerders

De dagelijkse praktijk

Transportbedrijven moeten digitaliseren om winstgevend te blijven en aan de eisen van klanten en overheid te kunnen blijven voldoen. De omloopsnelheid van orders en informatie is hoog en wordt nog steeds hoger.

Relevante informatie komt vanuit steeds meer bronnen, is niet afgestemd en de automatisering is versnipperd. Het overzicht over steeds sneller wisselende informatie heeft een steeds grotere invloed op goede planbeslissingen.

Er is veel goede nieuwe software, maar zonder een goed integratie platform, blijven gegevens tussen de deelsystemen afwijken en is het resultaat niet nauwkeurig genoeg of te laat om echt het verschil te maken.

Focus op data

De oplossing bied een data hub voor alle transportgerelateerde systemen. Alle subsystemen worden op hetzelfde moment voorzien van de juiste basis en productiegegevens. 

De software zelf heeft meerdere functies, maar is juist ook zo gemaakt dat er gebruik gemaakt kan worden van de “best in class” gespecialiseerde software en diensten, voor bijvoorbeeld route en vloot optimalisatie.

Alles-in-1 SaaS oplossing

Live data, proces integratie en Activity Based Costing zijn de uitgangspunten in het ontwerp van deze SaaS oplossing. Door de deelprocessen te voorzien van de juiste versie van order en stamdata wordt het rendement van zowel deelprocessen als het hoofdproces beter.

Actieve participatie

Gezocht wordt een actieve participant. 

Onderneming biedt een substantiële aandelenparticipatie. De totale kapitaalbehoefte bedraagt 250K Euro. 

Interested? Please contact us