Drone kunstgalerij platform zoekt co investeerders

Unieke Drone kunst (fotografie)

De initiatiefnemer van dit platform heeft als doel verzamelaars, artiesten en fotografen wereldwijd de mogelijkheid te bieden om dronefotografie als kunst te ontdekken, tentoon te stellen en aan te kopen of te verkopen.

Platform, inclusief wereldwijd fulfilment

Het platform wordt ontworpen om een wereldwijde community te creëren, met een levendige aanwezigheid op social media. Op dit moment zijn er onder al wereldwijd 9000 volgers op instagram. 

Bovendien verzorgt de onderneming ook het volledige fulfilmentproces voor bestelde kunstwerken, inclusief inlijsting en wereldwijde levering.

Groeiende interesse in Drone fotografie / kunst

De ondernemer achter dit initiatief constateert een groeiende belangstelling voor dronefotografie en kunst. Het perspectief en de mogelijkheden die luchtfotografie biedt, openen nieuwe kansen die voorheen onmogelijk waren of gepaard gingen met hoge kosten (bij bemande vluchten).

Met dit speciale platform verwacht de ondernemer een grote belangstelling en biedt het verzamelaars (zowel particulieren als zakelijke partijen) de mogelijkheid om unieke en originele fotografie aan hun collectie toe te voegen.

Participatie of project financiering

Het is mogelijk om te participeren in de onderneming. Deelname is mogelijk vanaf 100K Euro. 

Interested? Please contact us