AI aangedreven advertentiebeheer platform voor sportstreams zoekt co investeerders

Advertentiebeheer platform voor sportstreams

Betreffende onderneming heeft een door AI aangedreven advertentiebeheerplatform voor sportstreams.

Het platform verbindt rechtstreeks sportclubs, lokale merken en fans, omzeilt techgiganten en stelt clubs in staat om zelf de regie te voeren over hun advertentie-inkomsten. 

Met een zelfbedieningsbenadering biedt de onderneming een schaalbare oplossing waarmee (ook de onervaren) clubs eenvoudig advertentieruimte kunnen inzetten, aanbieden aan adverteerders en beheren voorafgaand en tijdens hun wedstrijdstreams.

Focus op voetbal wereldwijd, daarna andere sporten

De marktkans is aanzienlijk. 

De plannen zijn in eerste instantie gericht op de (relatief) kleinere voetbalclubs wereldwijd, waaronder Portugal, Brazilië, Mexico, Italië, Spanje en de UK, om vervolgens uit te breiden naar topclubs, andere sporten en streamingdiensten.

Sinds de lancering in 2023 heeft de onderneming aanzienlijke tractie opgebouwd en interesse gewekt van grote mediagroepen en van kleinere en grotere voetbalclubs over de hele wereld. 

Advertentie inkomsten (terug) naar de sportclubs

De huidige verdeling van advertentie-inkomsten door Tech- en Mediagiganten wordt als oneerlijk beschouwd voor sportclubs, vanwege een ongelijke verdeling van inkomsten, gebrek aan transparantie en inconsistente beleidsregels. Daarnaast lopen (kleinere) sportclubs aanzienlijke advertentie-inkomsten mis, door zich te beperken tot platforms van techgiganten. 

Deze onderneming streeft ernaar die problematiek aan te pakken, door advertentie-inkomsten terug te brengen naar de sportclubs en onbenut potentieel voor verhoogde digitale advertentie-inkomsten voor deze clubs te ontsluiten.

Participatie

Om te profiteren van de groeiende vraag en om de wereldwijde groei te stimuleren, zoekt de onderneming groeifinanciering ter grootte van 250K – 500K Euro. Participatie in het aandelenkapitaal is mogelijk. 

Interested? Please contact us