Artificial Intelligence onderneming zoekt business partner

SaaS platform om de chatbot te voeden en te trainen

Betreffende jonge organisatie heeft een werkend content management systeem (CMS) ontwikkeld om de complexe RASA**-chatbot technologie eenvoudig en snel te trainen. Een en ander op basis van Natural-Language Understanding (NLU).

Het IP voor het CMS ligt volledig bij de organisatie.

** Rasa is an open source machine learning framework for building AI assistants and chatbots.

Uitrol naar grootbedrijven en (bovenkant) MKB

Omdat het ontwikkelde CMS voldoende gebruiksvriendelijk, flexibel en qua kosten haalbaar is, wordt een NLU chatbot nu ook voor grootbedrijven en MKB toegankelijk.

Met ingrijpende gevolgen: 

  • lagere servicedesk kosten
  • toename klanttevredenheid
  • groei in aantal klanten is mogelijk zonder de vereiste groei in servicedesk
  • meer en meer diepgaande klantkennis wordt opgebouwd  (meer interactie = meer data). 

Het revenue model is op basis van licenties. 

Natural Language gaat scripts vervangen

Het is een gegeven (en vooral een kwestie van tijd) dat Natural Language Understanding chatbots de zogenaamde scripted chatbots (teksten zijn in een script voorgeprogrammeerd) gaan vervangen.

Het probleem van NLU-chatbots is echter wel dat het trainen en voeden complex, tijdrovend en kostbaar is. Bovendien is het nu een technisch proces waardoor beleving en content ontwikkeling het onderspit delven.  

Om de negatieve rol van techniek te minimaliseren en om beleving en content centraal te stellen is er door deze onderneming een CMS- schil om RASA heen ontwikkeld waardoor vakdeskundigen/experts (maar  juist niet persé ICT experts) in staat zijn om de chatbot te voeden en te trainen.

Meerdere corporates zijn nu al opdrachtgever voor een specifieke toepassing. Deze toepassing is ondergebracht in een aparte entiteit waar betreffende onderneming de meerderheid van aandelen houdt. 

Actieve participatie

Gezocht wordt 500K middels directe participatie in het aandelenkapitaal. Waarbij een actieve rol, mits aantoonbare toegevoegde waarde, zeker bespreekbaar is.  

Interested? Please contact us