Administratie- en advieskantoor zoekt partner voor buy & build

Buy & Build naar 10M Euro omzet

Betreffend administratiekantoor heeft klanten door heel Nederland en wenst zowel autonoom te groeien alsook middels overname van andere administratiekantoren in de komende vijf jaar, naar een omzet van 10M Euro. 

Detachering van finprofs

Onderneming zal in haar groei tevens financiële professionals detacheren bij haar opdrachtgevers alsook in het bredere MKB. 

Transformatie in dienstverlening

Onderneming is een administratie- en advieskantoor, waarbij omzet wordt behaald uit de basisdienstverlening (administratie, jaarrekeningen, aangifte) en uit advisering en business coaching van ondernemers

In de komende drie jaar komt het zwaartepunt te liggen op het zijn van een full service adviespraktijk. 

Het full service advieswerk is dan op hoofdlijnen gericht op begeleiding in KPI doelstellingen, proactief cashflow management, kapitaalvraagstukken en wealth management. 

De eerste twee overnames zijn geïdentificeerd.

Onderneming heeft twee administratiekantoren geïdentificeerd ter overname, 1 kantoor in Noord Holland en 1 kantoor in Noord Brabant. 

De totale financieringsbehoefte bedraagt 1,5M Euro. Participatie in het aandelenkapitaal is bespreekbaar, mits toegevoegde waarde qua sectorervaring en buy & build strategie. 

Interested? Please contact us