Aanbieder van beveiligde e-mail oplossingen zoekt co investeerders

Zekerheid over de afzender 

Betreffende onderneming levert  SaaS oplossingen waardoor een ontvanger van een e-mail bericht er zeker van kan zijn dat een afzender ook daadwerkelijk de afzender is. 

Deze oplossingen zijn nodig omdat het “gebruikelijke” e-mail communicatie systeem diverse kwetsbaarheden vertoont, met als gevolg dat niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat de afzender ook de daadwerkelijke afzender is.

 

Grote internationale markt

Wereldwijd zijn er 365 miljoen Internet domeinen en daar komen jaarlijks circa 6,5 miljoen domeinen bij. 

Slechts 5 miljoen (1,4%) van deze domeinen hebben afdoende beveiligingsmaatregelen genomen.

Tegelijkertijd wordt het communiceren via e-mail in snel tempo door tal van instellingen, organisaties, bedrijven en overheden omarmd. Men gebruikt e-mail meer en meer voor officiële uitgaande en inkomende correspondentie (met burgers, relaties, patiënten en cliënten). 

Daarmee nemen de risico’s sterk toe. Er worden derhalve ook in toenemende mate (wettelijke) eisen gesteld aan organisaties, instellingen en overheden. 

De SaaS oplossingen beschermen  tegen substantiële bedreigingen

De SaaS oplossingen van deze onderneming beschermen tegen zaken als: 

– CEO fraude

– Spookfacturen

– Data diefstal

– Schadelijke e-mails

– Phishing (links naar schadelijke / valse websites)

– Spoofing (impersonatie en oplichting)

– Blacklisting

Participatie in het aandelenkapitaal

De SaaS oplossingen zijn live en bewijzen zich bij betalende (grote) opdrachtgevers, in onder andere gezondheidszorg, productie, onderwijs, overheid, infrastructuur en industrie. 

Onderneming zoekt co investeerders voor de financiering van de verdere groei. Participatie in het aandelenkapitaal, maar ook andere financieringsvormen zijn bespreekbaar. Participatie is mogelijk vanaf 200K Euro 

Interested? Please contact us